Cursussen

Gelijkwaardige kennis van de drie pijlers van bonsai is cruciaal voor een goede ontwikkeling.

Bonsai bestaat uit 3 pijlers: botanische, technische en artistieke aspecten spelen een even belangrijke rol. Voor jou als beginner of als gepassioneerde doorgewinterde bonsai liefhebber houden wij goede, gezellige en betaalbare cursussen waar deze aspecten integraal aan de orde komen.

Op het programma

Alle cursussen hebben een duidelijk programma, opgebouwd uit een gedeelte do’s en don’ts van het seizoen, kennisoverdracht in theoretische vorm over een bepaald onderwerp en een gedeelte oefening in technieken, inzichten en vaardigheden. Hierin bespreken we de meegebrachte bonsai en gaan ermee aan de slag.

Praktische info

Een cursus bestaat uit 6 avonden van 19.30 tot 22.00 uur die om de week gegeven worden. Groepen worden ingedeeld op niveau en ervaring van de deelnemers.

Kosten

De kosten zijn € 175,00 voor de gevorderden cursussen (op ieder niveau) en € 240,00 voor de beginnerscursus (inclusief twee bonsais).

Opgeven

Het is ook mogelijk om individueel of in eigen groepsverband een specifiek programma samen te stellen. Opgave via de mail, in de winkel of telefonisch. Klik hier voor onze contactinformatie.

Bezoek ook eens onze webshop!