Winkel

Hier vind je werkelijk alles wat je nodig hebt voor je bonsai en hobby.

In de winkel vind je…

Gereedschappen in diverse prijsklassen en kwaliteiten. Van concaaftang tot takkensplijter. Ook de zeer speciale gereedschappen, messen, gutsen etc.

Meststoffen zoals Bio Gold, vloeibare voeding , Matsu en speciale samengestelde en enkelvoudige meststoffen. Ook plantversterkers zoals Super Thrive, Terra Fertiel (bodemverbeteraar) en bladmest zijn verkrijgbaar. Advies wordt altijd graag gegeven.

Aarde is een veelbesproken onderdeel van onze hobby. Met wat advies en het bespreken van de omstandigheden kom je altijd uit op de voor jou beste grondsoorten: akadama in diverse korrelmaten, kiryu, potgrond, bims, kanuma voor azalea, keto (speciale plakkerige, kleiachtige aarde voor rotsbeplantingen) etc. zijn altijd voorradig.

Draad in diverse verpakkingseenheden van zowel aluminium als hoogwaardig uitgegloeid koperdraad, alle diameters voorradig.

Gewasbeschermingsmiddelen: voor alle voorkomende plagen en ziekten zijn er middelen beschikbaar, ik denk graag mee, dit kan het beste als je de “patiënt”  meeneemt.

Potten en schalen: Deshima staat bekend om zijn grote collectie handgemaakte unieke schalen. Laat uw Bonsai gerust eens een nieuwe pot uitzoeken! Naast Europese handgemaakte schalen, hebben we ook veel Chinese en Japanse schalen. Uniek is ook de in- en verkoop service op gebruikte schalen en aanverwante zaken.

Consults en workshops

In de winkel geven we graag verkoopadvies over het assortiment  maar kunnen we niet uitgebreid ingaan op individuele vragen over je eigen bonsai hiervoor bieden we consults en workshops aan.

Openingstijden winkel

De winkel is geopend op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. De koffie staat klaar.

Let op: doordeweeks is bezoek alleen op afstemming mogelijk! Klik hier voor onze contactinformatie.

Vergeet, wanneer u de winkel bezoekt, niet door de prachtige bonsaituin te lopen met zijn waterpartij, bonsai galerij en kwekerij!

Bezoek ook eens onze webshop!