Webshop

De Bonsai Shop opende haar deuren in januari 2004 en was daarmee de eerste Bonsai winkel in Nederland die zich volledig richtte op online verkoop. De winkel is tegenwoordig een samenwerking van Bonsai Empire, een informatieve website met Bonsai informatie en Deshima Bonsai Studio.

De twee gezichten en drijvende krachten achter de webshop zijn Oscar van Bonsai Empire en Teunis Jan Klein van Deshima Bonsai Studio. Oscar is al meer dan 10 jaar online zeer actief met de website Bonsai Empire welke is uitgegroeid tot een wereldwijd platform voor bonsai liefhebbers om kennis met elkaar te delen. Teunis Jan is al meer dan 22 jaar met bonsai bezig waarvan 15 jaar professioneel. In zijn studio (en daarbuiten) geeft hij meerdere keren per week les, worden workshops georganiseerd en komen bonsai clubs bijeen. De tuin herbergt een uitgebreide collectie van meer dan 700 bonsai en startplanten van yamadori tot eigen kweek. De winkel heeft een zeer breed assortiment met alles wat benodigd is om uw bonsai hobby uit te voeren.

Samen streven wij er naar de beste service te bieden aan onze klanten, altijd met een betaalbaar assortiment. Heel belangrijk hierbij is dat we informatie delen over Bonsai en de juiste verzorging ervan. Zo nemen we altijd de moeite om producten te voorzien van duidelijke beschrijvingen, maar ook maken we Bonsai filmpjes op ons YouTube kanaal en stoppen we veel tijd in de Bonsai Empire website. U kunt ons ook op social media als Facebook en Google+ vinden, waar we foto's en nieuws over Bonsai delen.

Klik hier voor onze online shop: Bonsai Shop

Bekijk afbeelding