Diensten

Van basisvormgeving tot verfijning, re-styling of een goede snoeibeurt, wij kunnen u werk uit handen nemen, ook begeleiden wij collectioneurs met het op peil houden van hun collectie. Dit kan technisch zijn, zoals bemesting, standplaats, watergift etc., maar ook artistiek of bijvoorbeeld met de aanschaf van een nieuwe bonsai.

Wilt u gebruik maken van de inmiddels 25 jarige ervaring van Teunis Jan Klein? Overtuig uzelf in onze tuin van de in de praktijk opgebouwde ervaring. Vooraf bespreken we het behandelingsplan en de daarbij behorende kosten. Bij benadering kunt u uitgaan van een uurtarief van € 55,00 voor alle werkzaamheden en adviezen. Voor lezingen en demonstraties is het tarief € 225 per dagdeel en € 350 per dag. Voor activiteiten in het buitenland : tarieven in overleg.

Deshima koopt ook in van particulieren. Dit kunnen Bonsai zijn, maar we nemen ook collecties over bij beëindiging van de hobby of bij overlijden. Boeken, gereedschap, schalen en andere benodigdheden nemen we ook graag over.

Gaat u weg en zoekt u professionele verzorging voor uw Bonsai? Vakantiestalling bij Deshima behoort ook tot de mogelijkheden, het tarief is € 5,00 per boom per week.

advies op locatie
werkzaamheden op locatie
Bekijk afbeelding