Winkel

In de winkel werkelijk alles wat u nodig heeft voor uw hobby:

Gereedschappen in diverse prijsklassen en kwaliteiten. Van concaaftang tot takkensplijter. Ook de zeer speciale gereedschappen, messen, gutsen etc.

Meststoffen zoals Bio Gold, vloeibare voeding en speciale samengestelde en enkelvoudige meststoffen. Ook plantversterkers zoals Super Thrive, Terra Fertiel (bodemverbeteraar) en bladmest zijn verkrijgbaar. Advies wordt altijd graag gegeven, we houden van uw boom!

Aarde is een veelbesproken onderdeel van onze hobby. Met wat advies en het bespreken van de omstandigheden komt u altijd uit op de voor u beste grondsoorten: akadama in diverse korrelmaten, kiryu, potgrond, bims, kanuma voor azalea, keto (speciale plakkerige, kleiachtige aarde voor rotsbeplantingen) etc. zijn altijd voorradig.

Draad in diverse verpakkingseenheden van zowel alluminium als hoogwaardig uitgegloeid koperdraad, alle diameters voorradig.

Gewasbeschermingsmiddelen: voor alle voorkomende plagen en ziekten zijn er middelen beschikbaar, wij denken graag mee, dit kan het beste als u de "patient" even meeneemt. Als u het advies betaald is het middel gratis!

Potten en schalen: Deshima staat bekend om zijn grote collectie handgemaakte unieke schalen. Laat uw Bonsai gerust eens een nieuwe pot uitzoeken! Naast Europese handgemaakte schalen, hebben we ook veel Chinese en Japanse schalen. Uniek is ook de in- en verkoop service op 2e handschalen.

beeld van de winkel
selectie van handgemaakte schalen
Japanse top kwaliteit in RVS
uitstekende middenkwaliteit gereedschap voor scherpe prijzen!
Bekijk afbeelding