Workshops

Wilt u zich eenmalig laten ondersteunen bij het werken aan een bonsai of ruwe plant? Of heeft u behoefte aan kennis, inzicht en/of vaardigheden met betrekking tot een bepaald onderwerp? Dan is een workshop een goede vorm om dat te bereiken. Individueel of met een eigen groepje bedragen de kosten: € 200,00 per dagdeel. Lekker praktisch en doelgericht zijn de sleutelwoorden!

Boekt u een bestaande workshop uit ons programma dan zijn de kosten: € 30,00 per dagdeel. Alle bovenstaande workshops worden gegeven bij Bonsai Studio Deshima. Informeer gerust eens naar het programma, in de agenda kunt u direct boeken.

Voor verenigingen, clubs en andere groepsverbanden verzorgt Teunis Jan Klein ook workshops op maat en/of op locatie, vraag geheel vrijblijvend informatie en een offerte aan.

Heeft u een bedrijfsuitje, familiedag of teambuildingsactiviteit te organiseren? Bonsai Studio Deshima organiseert ook speciale workshops voor groepen. Een introductie en kennismaking met bonsai is natuurlijk een vast onderdeel, daarnaast kunt u werken aan een leuke bonsai die u als aandenken mee naar huis neemt. In onze studio en tuin vindt u de juiste sfeer om samen iets actiefs en creatiefs te doen.

Wilt u het groepsproces op een bijzondere manier naar voren laten komen, vraag dan naar onze teambuilding workshop. Hierbij zal de groep, nadat iedereen individueel de eigen bonsai heeft geknipt, met elkaar een mooie bosbeplanting maken. Een leuke gezamenlijke activiteit met een mooi aandenken! Het is ten alle tijden mogelijk dit te combineren met een koffietafel, lunch of diner. Vraag gerust informatie en een offerte aan.

iedereen aan het werk!
altijd interessant en leerzaam..
Bekijk afbeelding