Workshops

Samen werken aan je bonsai, ontwikkelen en ondersteund worden.

Reguliere workshops

Een leuke en constructieve manier om onder begeleiding aan je bonsai te werken of een nieuwe creatie te maken. In principe is er iedere tweede en vierde zaterdag van de maand een workshop, mits er elders activiteiten zijn. De 1e workshop van de maand staat open voor alle niveaus , dus ook beginners. De 2e is wat meer gericht op bonsai-isten met enige ervaring. De workshop is per dagdeel en hele dag te boeken. De dagdelen zijn: 9.30 uur tot 12.30 uur en/of 13.00 uur tot 16.00 uur. Samen maken we een plan van aanpak, waarna je gedurende de workshop daarmee ondersteund en geholpen wordt. De kosten zijn €37,50 per dagdeel per persoon (hele dag voor €70,00) Voor €7,50 per persoon kun je gebruik maken van een gezamenlijke lunch.

Individuele workshops

Wil je je éénmalig laten ondersteunen bij het werken aan een bonsai of ruwe plant? Of heb je behoefte aan kennis, inzicht en/of vaardigheden met betrekking tot een bepaald onderwerp? Dan is een individuele workshop een goede vorm om dat te bereiken. Individueel of met een eigen groepje bedragen de kosten: € 75,00 per uur. Praktisch en doelgericht zijn de sleutelwoorden! Neem voor meer informatie en boeken contact met ons op.

Verenigingen, clubs en andere groepsverbanden

Voor Verenigingen, clubs en andere groepsverbanden verzorgt Teunis Jan Klein ook workshops op maat en/of op locatie. Neemt u gerust contact op voor meer informatie of een geheel vrijblijvende offerte.

Boek hier je workshop

Via onderstaand formulier boek je snel en eenvoudig de reguliere workshop. Deze is te boeken voor één dagdeel (3 uur) of twee dagdelen (6 uur). Je kunt je boeking direct compleet maken met een betaling via iDeal, Bancontact of Credit Card.

Heb je meer interesse in een individuele workshop, neem dan contact op voor het maken van een afspraak.

Laden...